Hoeveel weken ben jij zwanger?
Zwangerschapskalender

Dé zwangerschapskalender van week tot week voor zwangeren die zich bewust willen voorbereiden met uitgebreidekennis, (natuurlijke) weetjes en positieve geboorteverhalen.Je leest naast de ontwikkeling van je baby en jouw prachtige lichaam veel handige, bewuste en natuurlijke tips over de zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Over hoe je in eigen regie kan bevallen enbewuste keuzeskan maken voor jou, je baby én de natuur.

Je baby in week 2 van je ‘zwangerschap’

In week 2 van de zwangerschap is onze kleine reiziger op weg naar huis. Het bevruchte eitje reist met gratie door de eileiders, op weg naar de warme, gastvrije baarmoeder. Onderweg delen cellen liefdevol knuffels en kusjes, waardoor ons prille wonder zich veilig en geborgen voelt. Hoewel de baby nog steeds microscopisch klein is, is de liefde die hem omringt enorm en groeit met elke hartslag van mama.. 


Jij in week 2 van je ‘zwangerschap’

Lieve mama, terwijl ons kleine wonder groeit, groei jij ook mee. In week 2 van de zwangerschap voel je misschien een sprankje van opwinding in je hart terwijl je beseft dat er een prachtige reis voor je ligt. Je bent als een sterke eik, stevig geworteld in de grond van liefde en hoop. Je lichaam en geest bereiden zich voor op de vreugdevolle taak van het dragen van nieuw leven, terwijl je hart zich vult met dromen van de toekomst.


Voorbereiding & natuurlijke tips rondom 2 weken ‘zwanger’

Verwelkom de veranderingen: Terwijl je lichaam zich aanpast aan de aanwezigheid van ons kleine spruitje, verwelkom de veranderingen met open armen. Luister naar de subtiele signalen die je lichaam je stuurt en koester de connectie met jezelf en je kleintje.

  • Verdiep de band: Neem de tijd om te genieten van de bijzondere band die je deelt met je baby. Praat tegen hem, zing voor hem, en stuur hem liefdevolle gedachten. De verbinding die je nu al deelt, zal alleen maar sterker worden naarmate de tijd verstrijkt.
  • Zorg goed voor jezelf: Blijf jezelf omringen met liefde en zorg. Geef jezelf toestemming om te rusten, te ontspannen en te genieten van deze kostbare tijd. Maak van self-care een prioriteit terwijl je je voorbereidt op de komst van je kleintje.
  • Wees vol vreugde: Laat je hart zich vullen met vreugde en dankbaarheid voor het wonder van nieuw leven dat groeit binnenin jou. Dans door het leven met een glimlach op je gezicht terwijl je je voorbereidt op de ongelooflijke reis die voor je ligt.


←  Terug

Terug naar blog