Hoeveel weken ben jij zwanger?
Zwangerschapskalender

Dé zwangerschapskalender van week tot week voor zwangeren die zich bewust willen voorbereiden met uitgebreidekennis, (natuurlijke) weetjes en positieve geboorteverhalen.Je leest naast de ontwikkeling van je baby en jouw prachtige lichaam veel handige, bewuste en natuurlijke tips over de zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Over hoe je in eigen regie kan bevallen enbewuste keuzeskan maken voor jou, je baby én de natuur.

Bewuste zwangerschapskalender

Er zijn online meerdere zwangerschapskalenders te vinden, maar er ontbrak een plek voor uitgebreide informatie die de zwangere begeleidt op een reis vol vertrouwen om zich optimaal voor te bereiden op een natuurlijke geboorte.

Bewustwording staat centraal, waarbij keuzes op het gebied van duurzaamheid, gezonde voeding, bevalling, autonomie en selfcare in de kraamtijd worden benadrukt.

Ook hoe je baby ter wereld komt en de start die je jouw baby kunt geven worden besproken. De informatie bevat onder andere meditaties, yoga-oefeningen en dagboekopdrachten, allemaal gericht op de natuurlijke en gezonde ontwikkeling van de vrouw en de baby.

Screenshot 2023-12-01 at 11.15.18.png

Zwangerschap van week tot week

Per week begeleiden we je met een fysiologische, natuurlijke en holistische kijk op zwangerschap en geboorte. We delen informatie over de groei en ontwikkeling van jou en je baby, en focussen op de meest relevante details. We geloven in de kracht van mysterie om je aandacht te richten op het leven dat in je groeit. We moedigen je aan om contact te maken met het wonder dat zich in jou manifesteert en te focussen op wat echt belangrijk is.