Hoeveel weken ben jij zwanger?
Zwangerschapskalender

Deze duurzame zwangerschapskalender is perfect voor zwangeren die zich bewust willen voorbereiden met kennis, duurzame weetjes en positiviteit. Je leest wekelijks over de ontwikkeling van je baby en jouw prachtige lichaam, en krijgt handige, natuurlijke tips over zwangerschap, geboorte en kraamtijd.

Bewuste zwangerschapskalender

Stel je voor: een zwangerschapskalender die niet alleen je groeiende buik volgt, maar je ook helpt om bewuste keuzes te maken voor jou en je baby. Klinkt dat niet als muziek in je oren? Een duurzame zwangerschapskalender doet precies dat!

Bij onze zwangerschapskalender staat duurzaamheid en zuiverheid centraal. Je krijgt uitgebreide informatie over alles wat je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen tijdens je zwangerschap. Denk aan tips voor duurzame en gezonde voeding, adviezen voor een bewuste bevalling en manieren om selfcare in de kraamtijd te integreren. Het gaat niet alleen om hoe je baby ter wereld komt, maar ook om de start die je je kleintje kunt geven.

Screenshot 2023-12-01 at 11.15.18.png

Zwangerschap van week tot week

Elke week begeleiden we je met een natuurlijke en holistische kijk op zwangerschap en geboorte. We delen graag informatie over de groei en ontwikkeling van jou en je baby, en geven je tips en tricks voor een zuivere en duurzame zwangerschap voor jou en je kleine zonnetje.