OVER ONS

Waarom Laveen?

Steeds meer ouders kiezen voor een bewuste levensstijl. Je wil het beste voor jezelf, je gezin en de wereld waarin we leven. Daarom ben je altijd op zoek naar natuurlijke en gezonde producten.

Dat is precies de zoektocht waaruit de producten van Laveen zijn ontstaan toen onze oprichter Jo zwanger werd van haar eerste kind.

Bewuste keuzes vragen tijd en aandacht en soms is het een raadsel waar je dat vandaan moet halen. Daarom maakt Laveen supplementen met een begrijpelijke ingredientenlijst, zonder poespas en onnodige toevoegingen. Zo ondersteunen we jouw natuurlijke levensstijl.

Hoe het begon

Toen Jo in 2013 zwanger werd van haar eerste kind, ging ze zoals veel moeders op zoek naar producten die passen bij een bewuste levensstijl.

img

Ze wilde voedings- supplementen die 100% natuurlijk, suikervrij en zuiver zijn. Maar die producten waren moeilijk te vinden.

img

Daarom begon ze zelf een nieuw merk. Na zelf meer dan twee jaar onderzoeken, testen en ontwikkelen in Nederland, werd Laveen geboren.

img

Olives Drops’ werd het eerste product dat we introduceerden met als slogan ‘Biologische olijfolie, vitamines en verder niets’.

img
img

Zuiver is voor mij terug naar de basis. Het betekent leven met aandacht, dichtbij jezelf blijven en kiezen voor kwaliteit. Het is een belangrijke waarde in mijn gezinsleven én mijn missie voor Laveen.

- Jo, oprichtster van Laveen

Al onze producten hebben een Clean Label Garantie. Dat betekent dat onze formuleringen alleen actieve ingrediënten bevatten. We zoeken naar de beste vormen en combinaties van vitaminen, mineralen en kruiden. Elk product wordt met veel zorg, liefde en een kritische blik voor je samengesteld.

Laveen werkt ook aan een gezonde toekomst voor de wereld. We blijven stappen zetten om onze impact op het milieu te verkleinen. Daarom kiezen we voor een duurzame bedrijfsvoering, milieuvriendelijke verpakkingen en CO2-neutrale levering. Wist je dat onze verpakkingen voor 98% plasticvrij zijn? Ons doel is een 100% plasticvrij assortiment in 2025.

 • Jo – oprichtster van Laveen

  "Hi, ik ben Jo, moeder van Celine (10) en Stella (8). Elke dag houd ik me bezig met verschillende leuke activiteiten. Ik werk aan het ontwikkelen van unieke en effectieve producten, werk samen met inspirerende (en like-minded) merken, en ondersteun vooral mijn team in al hun activiteiten. Je kunt me in het magazijn vinden, soms neem ik telefoontjes aan, en ik ben ook volledig betrokken bij ons strenge kwaliteitssysteem."

 • Jeroen – commerciële genie van Laveen

  "Hi, mijn naam is Jeroen, en ik ben de vader van mijn lieve dochters Isla (11) en Aivie (9). Mijn voornaamste taak is om onze zakelijke partners te helpen en onze producten zo toegankelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Je kunt ons vinden bij o.a. de winkels van Etos, Holland & Barrett en Gezond en Wel. In 2024 streven we ernaar om ook internationaal uit te breiden. Daar kijk ik enorm naar uit!"

 • Kirby – strenge (maar lieve) kwaliteitsmanager

  "Mijn naam is Kirby, moeder van Juliën (15) en mijn hond (Pepper). Mijn voornaamste focus ligt op het kwaliteitssysteem van Laveen, en eerlijk gezegd, kan ik behoorlijk streng zijn. Met bijna 20 jaar ervaring in deze branche, waarborg ik met mijn expertise dat de producten van Laveen van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn."

 • Rose – klant tevredenheid specialist

  "Hallo, ik ben Rose, de moeder van Mila (11). Mogelijk hebben we al eerder met elkaar gesproken of gemaild, aangezien ik voornamelijk verantwoordelijk ben voor de communicatie. Ik ervaar veel plezier in mijn rol, omdat het mij de gelegenheid biedt om klanten effectief te begeleiden en van advies te voorzien. We krijgen regelmatig complimenten, wat het extra speciaal maakt!"

 • Orlando – cijfers en getallen expert

  "Hi, ik ben Orlando! Mijn taak is ervoor te zorgen dat de administratie van Laveen in orde is. Ik breng voornamelijk mijn tijd door achter de computer, omringd door Excel-bestanden. Laveen groeit snel, en ik doe mijn best om daarmee bij te blijven."

 • Soula – marketing-manusje-van-alles

  “Hoi, ik ben Soula, mama van Lorenzo (9) en Raaf (2). Ik ben de Marketing Coördinator van Laveen; het is mijn taak om jou, onze hooggewaardeerde klant, te vinden, en te zorgen dat jij ons kunt vinden. Verder voorzie ik jou van relevantie informatie, houd ik je op de hoogte van ons bedrijf via Social Media en vermaak ik je graag met leuke feitjes en mooie foto's!”