Duurzaamheid

Onze Groenen Dromen

Wij dromen van een gezonde toekomst voor iedereen. Daarom maken we supplementen die goed zijn voor mensen, dieren en moeder aarde. We blijven stappen ondernemen om onze impact op het milieu te verminderen. Samen dragen we bij aan de wereld van morgen. Als het beter kan, doen we dat. Ook al duurt het soms even voordat we het vinden. Dit zijn de doelen waar we elke dag aan werken:

2022

We maken de eerste stappen om over te gaan naar duurzame papieren etiket gemaakt van suikerriet. Dit wordt verder uitgebreid naar alle producten.

Introductie van navulverpakkingen om afval verder te verminderen, en het hergebruiken van de glazen potjes te ondersteunen.

2023

Gaan we op zoek naar alternatieven voor de seals, druppelaars, pipetten en doppen voor de vitaminedruppels.

Navulverpakking voor alle capsuleproducten.

2024

Implementatie van alternatieve druppelaars, pipetten en doppen.

2025

We streven ernaar om volledig plasticvrij te zijn.

Vegan & biologisch (waar het kan)

We willen goed zorgen voor mensen en dieren, dus zijn onze producten vegan en proefdiervrij. We werken met biologisch gecertificeerde olijfolie en zijn onderweg naar volledige bio-certificering voor onze producten. Alle ingrediënten hebben een natuurlijke oorsprong.

Groene logistiek

We willen een product leveren dat duurzaam is van productie tot aan je voordeur. Daarom verpakken we onze bestellingen met papier en gerecycled karton. Ook kiezen we voor CO2-neutrale bezorging aan klanten en winkels.

Duurzaam verpakt

Al onze producten zijn verpakt in glas, makkelijk te recyclen en dankzij onze navulverpakkingen eindeloos te hergebruiken. Zo werken we stap voor stap aan een wereld zonder plastic.