Display foto van Laveen Vega multi supplement

Verrijk je Leven met de Biologische, Veganistische en Natuurlijke Voedingssupplementen van Laveen.nl

Bij Laveen begrijpen we dat je op zoek bent naar hoogwaardige voedingssupplementen die passen bij jouw levensstijl en welzijn. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment biologische, natuurlijke en vegan supplementen die met zorg zijn samengesteld. Ontdek hoe onze producten je kunnen ondersteunen op je weg naar een gezonder en evenwichtiger leven, zonder afbreuk te doen aan jouw natuurlijke wensen.


De idealen van Laveen en van jou

Een gevarieerd dieet is belangrijk voor de gezondheid. Toch is het lastig om iedere dag de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen in te nemen. Met de 100% natuurlijke en biologische voedingssupplementen van Laveen kun je daarom je dieet aanvullen, zodat je weer lekker in je vel zit. Alle supplementen van Laveen zijn ook nog eens suikervrij, zoetstofvrij en veganistisch. Zo kun jij je dieet dus gerust en gezond aanvullen.

 

Moeder die kind een Laveen supplement geeft

 

Veelzijdige ondersteuning

De meeste vitaminen ondersteunen meerdere aspecten van je gezondheid tegelijkertijd. Zo is vitamine C belangrijk voor bloedvaten en het ondersteunt de botten en de vorming van collageen. Ook activeert vitamine C je natuurlijke energie in het lichaam en het helpt energie vrij te maken uit de voeding. Veel groenten en fruitsoorten bevatten vitamine C, waaronder acerolabessen. Onze Vitamine C Bio Acerola is gemaakt van 100% biologisch Acerola extract. Het extract is verkregen uit acerolabessen die zijn gekweekt zonder chemische bestrijdingsmiddelen, wat maakt dat onze vitamine C biologisch is en veelzijdige ondersteuning voor jouw gezondheid biedt.


Wij geloven in een natuurlijk dieet; het zou dus ideaal zijn als je zoveel mogelijk voedingsstoffen en mineralen op een natuurlijke manier binnenkrijgt. Vitamine D helpt daarbij door bij te dragen aan de opname van calcium en fosfor uit de voeding. Vitamine D verhoogt dan ook de calciumopname in de botten. Daarnaast is onze BIO Olive Drops Vitamine D biologisch en sinds 2023 ook nog eens BIO-gecertificeerd! Deze biologische vitamine D is dus een ideale aanvulling op jouw gezonde en natuurlijke dieet.


Voor extra ondersteuning, hebben we de Laveen vitamine D-druppels gecombineerd met vitamine K – wat de botten ondersteunt – tot gemakkelijk in te nemen Olive Drops. Laveen vitamine K draagt daarnaast bij aan een goed verloop van de bloedstolling. De Olive Drops Vitamine D3K2 zijn geschikt voor het hele gezin, waaronder baby’s vanaf 3 maanden oud. Geniet ook van combinatiekorting met onze voordeelset.


Probiotica – ook voor de kleintjes!

Kinderen kunnen soms baat hebben bij een gezonde toevoeging aan hun voedingspatroon in de vorm van probiotica. Het spijsverteringskanaal, waaronder het maag-darmkanaal, is verantwoordelijk voor de opname van voedingsstoffen. Dit maag-darmstelsel bevat ruim tweehonderd verschillende probiotische bacteriën en schimmels, die samen het intestinale microbioom (ofwel microbiële darmbacteriën) vormen.

 

Laveen pro biotica

 

Laveen heeft dan ook een gloednieuw probioticum ontwikkeld voor kinderen: de Probiotica Drops BIO. Dit probioticum is speciaal ontwikkeld voor baby’s vanaf de geboorte en jonge kinderen tot 4 jaar. Het probioticum bevat darmbacteriën van de stammen Bifidobacterium infantis en Lactobacillus fermentum. De Probiotica Drops BIO is op basis van biologische MCT-olie verkregen van kokosolie en is daardoor heel neutraal van smaak. Een ideaal supplement om op de tepel te smeren tijdens borstvoeding, om toe te voegen aan de flesvoeding of gewoon op een lepeltje te geven.

 

Je kunt jezelf en je kindje ook extra ondersteuning bieden met Vega Mama Pre+Probiotica BIO van Laveen. Dit vegan probiotica- en prebiotica-supplement is specifiek samengesteld voor zwangere vrouwen, na de bevalling of tijdens het geven van borstvoeding. Via 1 capsule krijg je maar liefst 4 miljard bacteriën binnen uit 5 verschillende bacteriestammen. Bovendien bevat Vega Mama Pre+Probiotica BIO biologische acacia-vezels. Dit zijn vezels die niet worden verteerd en door de darmbacteriën als voeding worden gebruikt.


Een gezonder leven ligt bij Laveen.nl binnen handbereik met de juiste voedingssupplementen. Onze biologische en natuurlijke supplementen zijn zorgvuldig samengesteld om aan jouw behoeften te voldoen en aan het milieu. Bestel vandaag voor 15:00 en je bestelling wordt vandaag nog verzonden.

Terug naar blog