Laveen Supplementen

Geef jezelf en je kindje een gezonde start met Laveen Supplementen

Als mama wil je natuurlijk het beste voor jezelf en je kindje. Goede voeding is daarbij essentieel, maar soms kan het lastig zijn om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom biedt Laveen voedingssupplementen die speciaal zijn ontworpen voor moeders en jonge kinderen. Bovendien zijn al onze supplementen volledig plantaardig en proefdiervrij. Ook gebruiken wij bij Laveen geen toegevoegde suiker of andere zoetstoffen.

Moeders verdienen het beste

Als moeder ben je altijd druk in de weer. Het kan dan lastig zijn om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Laveen Mama Multi is dan ook speciaal ontworpen voor (aanstaande) moeders die wel wat extra's kunnen gebruiken. Dit is de opvolger van de Laveen Growing Bubz en deze mama-multivitamine bevat 28 natuurlijke vitaminen, mineralen en kruiden. Naast bètacaroteen, vitamine D3, vitamine B-complex en jodium, bevat Laveen Mama Multi ook nog eens actieve foliumzuur (ofwel folaat). Folaat draagt bijvoorbeeld bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid, maar ook tot de vorming van de placenta. Onder andere daarom bevelen wij Laveen Mama Multi ook aan voor vrouwen die zwanger willen worden.

 

Vrouw die Laveen multivitamine gebruikt

 

In combinatie met de Vega Mama Multi, kun je ook kiezen voor Laveen Mama Omega 3-capsules. Omega 3 is een essentiële vetzuur, wat wil zeggen dat het lichaam dit vetzuur niet zelf kan aanmaken. De plantaardige capsules zijn bovendien rijk aan DHA, wat bij een dagelijkse inname van 200mg door de moeder goed is voor de ontwikkeling van de hersenen van de foetus en van zuigelingen die borstvoeding krijgen.


Je kunt de capsules natuurlijk gewoon slikken, maar je kunt de capsules ook gemakkelijk opendraaien en de inhoud mengen met kokosyoghurt of een lekkere smoothie. Is je potje Mama Multi op? Dan kun je de capsules eenvoudig aanvullen met onze navulverpakkingen – goed voor de portemonnee en het milieu.


Laveen: ook voor je kindje

Natuurlijk wil iedere moeder haar kindje gezond en vrolijk zien opgroeien. Om die reden hebben wij ons assortiment ook afgesteld op baby, peuter en kind. Zo hebben wij verschillende soorten druppels, waaronder de Olive Drops Vitamine D3K2 voor baby en kind. Vitamine D is namelijk van belang voor de opbouw van sterke botten van kinderen en vitamine K2 helpt bij de opname van mineralen/calcium in de botten. Met een neutrale smaak zijn onze druppels gemakkelijk toe te voegen aan de voeding van je kindje en ze bevatten geen toegevoegde suikers of kleurstoffen. Zo geef je je kindje alles wat het nodig heeft voor een goede start.

 

Kind je laveen weerstand drops voor baby en kind gebruikt

 

Daarnaast is het belangrijk om de weerstand van je baby op peil te houden. Bij Laveen hebben wij de Weerstand Drops voor baby en kind, die een mix van natuurlijke plantenextracten (zoals echinacea, rozenbottel en zwarte bessen) met gebufferde vitamine C en zink bevat. De Weerstand Drops hebben vele voordelen: zo ondersteunen zowel zink als vitamine C het immuunsysteem. Verder zou Echinacea purpurea (rode zonnehoed) kunnen bijdragen aan ondersteuning van het afweersysteem.*

Weerstand Drops voor baby en kind zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en Olive Drops Vitamine D3K2 al vanaf 3 maanden. Je kunt de druppels combineren en inname kan bijvoorbeeld puur op een lepel, op een speen of gemengd met pap.

Dus of je nu op zoek bent naar extra ondersteuning tijdens de zwangerschap, een gezonde start voor je pasgeboren baby of peuter; bij Laveen ben je aan het juiste adres.

*Voor echinacea is de evaluatie voor de gezondheidsclaim nog lopende

Terug naar blog